Farm Food Trainers, 100 % rent storfehjerte

Vi vet av erfaring at når hundene tilnærmes på en positiv måte (under en øvelse eller trening), motiveres de enda mer til å gjøre sitt beste. Med en velsmakende belønning arbeider hver hund med mer intensivitet og med oppmerksomhet. I utdanningen eller opplæringen av en valp eller en eldre hund, kan de brukes som en velsmakende men sunn belønning. De kan også brukes til å gjøre hunden din lykkelig på en naturlig måte. Under hundesporter som flyball, lydighet eller detektivarbeid, vil smakfulle snacks gi hunden din mer moro i ferdigstillelsen av oppgaven.

Men selv om du ikke deltar i hundesporter, er Farm Food Trainer en ideell liten godteribit for å få oppmerksomheten til hunden din i løpet av en tur og opprettholde denne! Farm Food Trainers er ikke kun ekstremt bra for hunden din, de er også sunne og uten tilsetningsstoffer.

Farm Food Trainers er små, harde, svært smakfulle biter av tørket strofehjerte. Du kan enkelt lagre flere av dem i en pose på innsiden av jakken eller i bukselommen uten at de smuldrer eller blir klissete!

Analytiske komponenter:
Fuktighet 7%
Protein 76%
Fett 11%
Aske 6%

Velg en variant:

fra kr 99,00
Please select variants first