Hunder har et sterkt behov for å tygge på noe. 
Dette gjør de fordi det er den eneste naturlige måten de kan holde tennene rene. Etter et måltid ute i naturen, ulver og andre hunddyr tygger på skinnet og benene til byttene deres.Tygging utløser også endorfiner produsert i hjernen.

 Disse endorfinene gir hunden en følelse av ro, som gjør at hunden din kan slappe av. 

Hjorte gevir er den naturlige tannbørsten!

100% ekte, holdbart og helt naturlig produkt. 

Uten tilsetninger, uimotståelig, sunt og rikt på mineraler for å holde hundens tenner rene, sterke og sunne.                       Farm Food Antlers?

                                               Dette er hvorfor:

  • Farm Food Antlers er gevir av mannlige hjort. De mister gevirene etter parringen på våren. Disse vokser ut på ny. Gevirene våre samles inn i Europas skoger, deretter børstes og kuttes de etter en kvalitetskontroll. Som et helt naturlig produkt, Farm Food Antlers kan fremdeles ha en jordlig smak.
  • Farm Food Antlers er solide og harde. Å tygge dem er en fin og naturlig aktivitet for hunden din. Tygging skaper en slipeeffekt mellom din hunds tenner og benet. Denne slipeeffekten forårsaker fjerning av plakk. Gevirets ytterside slites ned inntil man kommer til den smakfulle benmargen, som i seg selv er en utsøkt godbit!
  • Våre Farm Food Antlers varer lengre enn andre tyggeprodukter, og egner seg derfor også godt for unge hunder som har tenner i utvikling. Farm Food Antlers egner seg også godt for hunder med allergier eller følsom fordøyelse. Til og med også for overvektige hunder, da tygging av gevir krever mye energi og reduserer apetitten.

En hund som fra tidlig alder regelmessig tygger Farm Food Antlers, vil belønne deg med å være en tilfredsstilt følgesvenn med frisk pust fra en sunn munn.

Du har evnen til å holde hundetenner rene ved bruk av Farm Food Antlers, og derav evnen til å forebygge mot tannsten. 

Å forebygge er bedre enn å kurere.

Vennligst hold et øye med hunden din mens den tygger og fjern små rester.


Farm Food Antlers er til salg i forskjellige størrelser. Forsikre deg om at størrelsen du kjøper samsvarer med din hunds størrelse og bitestyrke. 

Vennligst forsikre deg om at hunden din kun tygger, og ikke forsøker å bite igjennom geviret. 

Overvåke hunden din mens den tygger og fjern små rester.

Dersom hunden din ikke lengre er interessert i Antlers, vennligst foreta rengjøring av geviret eller legg det i vann i kjøleskapet over natten.